Vad skönt

Jodå visst får man känna att det är skönt att få vila ut efter att vara aktiv med barnbarn på 10 månader. Det är hans mammas tur att ha honom över helgen. Givetvis skall vi hämta honom på lördags-lunchen för kalas hos bonus-kusinerna, det blir 7 års kalas idag.

Att köpa present har blivit svårare tycker jag, allting handlar för det mesta om datorspel eller TV-spel. Detta kan jag ingenting om, inte deras spel i alla fall. Så det får bli som vanligt numera, pengar till att antingen spara ihop till det man vill ha, eller köpa själv när tillfälle ges.

Värmen är härlig när den är lagom, det är ett väldigt bra ord i svenskan, lagom, lagom är bäst. På min uteplats på baksidan är det minst 50 grader varmt när det är 25-30 grader för alla andra. Är det extra vindstilla blir det alldeles för varmt, så att till och med lilla 10 månaders barnbarn vill gå in. Tur är det, det är svalt där.

Min lägenhet är givetvis varm på alla tider om dygnet, så sonen har bosatt sig i tältet på baksidan av min bostad om natten, han och katten. Jag vägrar sova med öppet fönster eller altandörr, kan finnas djur som vill komma in, eller objudna människor. Ok vissa av dom kan ta sig in i alla fall, men då har jag inte underlättat för dom.

Många kramar och Britt-Kärlek