Ditt horoskop

Ditt födelsehoroskop är unikt och bara ditt precis som ditt fingeravtryck. Kunskap om sig själv och sin omgivning öppnas när man förstår horoskopet.

Här är 5 grundtips att lära sig ställa sitt och andras horoskop: Att få veta hur stjärnorna stod när du föddes måste man ha födelsedag, exakt tid och ort. Man behöver en födelsekarta att fylla i, sedan är det bara att räkna., visst låter det enkelt…….

  1. Ascendent, vilket hus den står i har med karaktärsdrag och hur andra människor ser mig.
  2. Descendent, har betydelse hur du är mot andra människor beror på vilket stjärntecken descendenten står.
  3. Medium coeli betyder mitt himlen. Beroende på i vilket stjärntecken medium coeli står avgör hur du vill vara, står för och strävar till.
  4. Imun coeli, betyder den lägsta punkten på himlen, det stjärntecken som står i mitt Imun coeli lär mig något om mitt innersta och vad jag fått med mig från min uppväxt.
  5. Soltecken, leta efter ditt soltecken, det stjärntecknet som solen är i blir din personlighet, och hur fantastisk du är.

Att ställa horoskop har visst gjorts i 5000 år, kunde de borde man kanske kunna lära sig själv, som tur är har vi nätet och kan söka via internet och låta datorn räkna, om jag försöker någon gång ska jag återkomma med resultatet.

På vår hemsida Spålive.se finns en knapp, lämna ett omdöme, gör gärna det, eller ring, är jag inte inne pinga mig gärna.

Många kramar och Britt-Kärlek

Horoscope, Star Sign, Symbol, Astrology