Lagen om attraktion

Så kom jag till den populära och kända lagen om attraktion, den 7de av de 12 universella lagarna. Tillhör de lagar som styr allt omkring oss, och i grund och botten en filosofi. Enkelt utryckt tänk och agera positivt, blir positiva och trevliga resultat, Tänker du och agerar negativt, blir resultatet negativt och trist.

Men tro inte att det bara var så enkelt det finns mer att ta hänsyn till och att tänka på. Såsom lika attraherar lika, att fylla tomrum, tar du bort negativt, måste du fylla med positivt så att tomrummet fylls. Även om du inte är nöjd med nuet, skall du försöka tänka positivt och göra de trista mer positivt, det kommer bättre tider.

Du kan skapa ett bättre liv, genom att fokusera på det du vill ska hända eller vad du vill ha. Du attraherar det, genom att använda tacksamhet, se målet som klart hur du vill att det skall sluta eller se ut, försök vara positivt, alltid, ta bort negativt och ersätt med positivt, upprepa en fras hela tiden som är positiv. Tänk på att det tar ca 28 dagar för att ändra en tanke oavsett om den är positiv eller negativ, man måste alltså ha tålamod.

Många kramar och Britt-Kärlek