Spådom

Jag blev erbjuden att bli spådd och stjärtecken-läsning för ett år framåt. Det var en intressant läsning, och jag kan aldrig låta bli att själv analysera. Men mycket visste jag innan, nu fick jag det bekräftat och lite feedback. Jag har min största kärlek genom flera liv på gång in i mitt liv, jiiippiiiiii säger jag, men tro för all del inte att det är utan bekymmer.

Mannen ifråga har sina bekymmer och dessutom ett riktigt knepigt umgänge som stökar till det för honom. Mitt umgänge uppför sig inte på sådant vis. Men de har levt på samma sätt i många år och helt plötsligt skall de ändra livsstil. Alltså startar en process, och den är både jobbig och tålamodsprövande.

Jag är inte mer än människa så jag undrar också när skall då detta ske, jag har fått riktlinjer men inga fasta tider, för det beror en hel del på människan, hur mycket man sätter sig på tvären och ifrågasätter. Livet handlar inte bara om kärlek och pengar. Utan i mitt fall handlar det även om utbildning och att jag skall ta ta och utveckla min healingförmåga. Jag blir inte ens rik………smil

Jag skall visst flytta också, det tycker jag är bra, jag behöver lite mera utrymme. Skall visst göra ett inköp av bostad, nu blir jag betänksam, jag tycker priserna på husen idag är väldigt exklusiva, man skall mer än bo.

Jag återkommer med mera info om denna spådom………

Många kramar och Britt-Kärlek