Vänta lite

Det säger vi många gånger, speciellt till barnen, kanske och till vuxna runt oss. Likaså när det gäller våra drömmar och vad vi vill och strävar efter. Men det händer ingen, förbaskade änglar, Gud eller andra vi ber om hjälp av.

Ja, men, vi själva då, skulle vi kunna göra något själva, eller skall vi bara sitta och vänta. Givetvis skall vi göra vad vi kan, då fungerar hjälpen också. Men man bör också veta vad man vill, och inte bara vilja hela tiden för att sedan ändra hela tiden.

Att tänka efter och komma fram till vad det är man vill är en bra ide. Nu undrar säker en del, vad skall jag göra, då får man svaret du vet i ditt hjärta vad du skall göra. Jag har önskat många gånger att jag hade ett talande hjärta, tror inte jag fått ett, men ändå verkar det hända saker som jag vill skall hända.

Man skall vara aktivt fokuserad på min strävan efter det som jag vill ha, då kommer mina drömmar att slå in. Hur lång tid, ja, det beror nog på vad det gäller antar jag. Alltså mina drömmar uppfyller inte sig själv utan att jag agerar.

Många kramar och Kärlek