Äkenskap

Alla vill vi har en bra partner, men denna partner kan vara svår att hitta. Kanske har man varit gift länge, eller bara sambos. Egentligen spelar det ingen roll, för man räknas som gift i alla fall. Vill man ha extra hjälp till att hitta sin drömpartner som egentligen borde vara själsfrände och tvillingsjäl, som är människor precis som vi med bra och dåliga saker i bagaget.

Det finns i alla fall minst två man kan vända sig till Ärkeängel Samuel/Chaumel och Santa Katarina. Santa Katarina var en romerskt adels-flicka, som vanligt vacker och intelligent och givetvis kom från en rik familj. Hon hade många friare men hon meddelade att hon levde i ett mystiskt förhållande med kristus. Katarina var den som fördömde kejsaren så alla hörde.

Hon blev givetvis satt i fängelse, och hennes tro som hon satte stor tillit till fick hon 50 förföljare och 200 soldater att konvertera. Sedan den dagen har kvinnor bett henne om hjälp att hitta en make. Detta borde vi också prova, vi som så gärna skulle vilja ha en partner. Men man bör nog bestämma sig för vilket, och inte vela som jag, ena dagen hade det varit bra, nästa dag är det  superskönt att vara singel.

Många kramar och kärlek