Barnbarn är härligt

Detta hörde jag ganska så tidigt i mitt liv, det var bara att lämna tillbaka dom när man blir trött. Jo, så kan det nog vara. Men jag har turen att få vara delaktig i umgänget som min son har med sin son. Så jag träffar barnbarnet på 7 månader ganska ofta och i många dagar.

Barn har alltid intresserat mig och jag trivs bra i deras sällskap. Detta märks även på barnbarnet. Men herregud vad trött man blir, tur att jag är tillräckligt gammal att inte skaffa fler. Jag förstår min dotter på 40+ och hennes sambo, han påstå att han blir sugen, men tillsammans har dom 3 stycken. Och har skaffat sig en katt, en hund och 2 fåglar.

Det märks att det gått 14 år sedan mitt största barnbarn var liten, orken hos mig är inte densamma. Visst jag har mycket healing på gång och det gör också att man kan bli trött, men det gör den nytta den skall göra, och den tar sin tid, en process går inte att snabba på, trist nog.

Många kramar och Britt-Kärlek