Blåfärgad aura

Hej!

Jag tänkte att vi återgår till ämnet aurafärger. Idag har turen gått till färgen blå!

Många tycker att färgen blå hör till de enklaste färgerna att se i auran. Färgen blå har flera olika betydelser beroende på vilken nyans av blått auran går i.

Blått står för kommunikation av alla dess slag. Det står även för en nära kontakt till din själsliga existens. Att du har båda fötterna på jorden. Många med en tydlig blå färg i sin aura är både intelligenta och intellektuella. Det är vanligt att vara högt strävande och perfektionistiskt lagd vad gäller de uppgifter man själv gör, men samtidigt sakna känslan av att någonsin bli nöjd. Därför är det lätt att bli utbränd och det kan vara bra att försöka sakta ned sitt tempo och acceptera att inte alltid vara bäst. Människor med blå aura är ofta varsamma och sårbara, men det är heller inte ovanligt att extrovert och hysa starka uppfattningar om rätt och fel.

Färgen ljusblå står för en nära kontakt till det andliga. Det symboliserar också en slags nystart i livet. Att någonting nytt är på väg att ske. Ljusblå symboliserar också känslolivet, att du är en människa med starka känslor både positiva och negativa. Kom ihåg dock att alla känslor är okej!

Ultramarinblå står för närheten till vattnet. Det är vanligt att dessa människor känner en stark kontakt till hav och sjöar.

Mörkblått står för att du just nu befinner dig på helt rätt väg i livet. Du kanske varit vilsen tidigare, men nu är du i rätt fas.

Jag hoppas att ni lärt er något nytt! Framöver kommer fler inlägg inom detta tema där jag fördjupar mig i andra färger!