Den andliga vägen

Innebär det då att man måste avsäga sig alla materiella ting, eller kan man behålla det man så gärna vill ha. Jag tror, att man skall tänka igenom, vad det verkligen är vad man vill ha, visst kan stundens vilja vara intressant, men är det verkligen något för just mig eller dig.

Men visst finns det mycket fint, men måste man äga allt då. Vem är det jag vill imponera på när jag väljer lyxigt, mig själv eller andra människor. Det finns ett ansvar med allt som vi köper på oss, det är jobb med ägodelen. Och vad kostar då det? Det är bara att göra en undersökning på vad saker och ting kostar, och det blir inte billigare bara för det är just jag.

Det finns vissa saker man inte kan ändra på, ålder och vad man orkar med. Enligt mig, kan det bara bra att ta hänsyn till sådant, jag har alltid sagt att jag ville ha en magårdsbyggnad, så kunde jag inrätta en bostad till mig och ha flera rum kvar till folk som på ett eller annat sätt råkade illa ut. Min min ekonomi har inte tillåtit det, så jag har fått vara utan.

Många kramar och Kärlek