Drömprinsen fortsättning

Jag vet jag skrivit innan att jag har älska både den ene och den andre, vilket också är riktigt, men jag kan skillnaden på känslorna och var de kommer ifrån. Även om jag träffat på andra själsfränder och även haft en kärleksrelation har det definitivt inte varit detsamma, och de som bara har varit kamratskap är bara kamratskap. Det är skillnad på förälskelse och kärlek. Förälskad blir man i båda fallen, jag hade en ide om att höll förälskelsen gränsen 3 månader kunde förhållande bli ganska så långt. Och jag är mycket tacksam över att jag har lärt mig att INTE stanna kvar i ett dåligt, bråkigt förhållande, INTE ens barnen mår bra.

Drömprinsen och jag har väldigt många övernaturliga gemensamma händelser, han har enklare för att var uppe i det blå än vad jag har som har båda fötterna på jorden. Kanske tur det, men hars intensiva känslor kan till och med rubba mig. Idag är jag mer medveten än vad jag tidigare varit och kan lugnt och sansat låta mig “lyftas” upp i det blå. Händelser mitt i natten när jag får meddelanden från “drömprinsen” tur för honom att jag inte är morgonsur, men ibland är det så varmt att jag inte orkar ligga kvar utan då loggar jag in och jobbar.

Jag har ingen aning om han är medveten om detta, men har varit väldigt givande för mig, och väldigt förvånande. Samtidigt som jag antar att vi båda varit tillbaka till för 36 år sedan. När jag undra vad han gjorde av mig, fick jag svaret “jag har gömt dig i mitt hjärta”……Jag vet “Hur kan man vara så medveten och ändå göra så fel” för det visade sig vara ett stort misstag för honom. Nu kan jag förbanna honom för han valde fel och jag fick gå igen en massa jobbiga händelser. Men varför då, man skall se det som en lärdom inte som ett misstag. Då slipper jag gå igen de händelserna i nästa liv, jodå, jag återkommer säkert.

Jag funderar på att köpa mig en dubbelsäng, jag har 120 idag, för det har hänt att jag vaknat av att vara madrass till något väldigt tungt, inte för att jag vet om han vaknat när jag knuffat bort honom, kan alltid hoppas. Inte för att jag vet, men jag har börjat tro att om man kommer med en massa undanflykter och misstro för länge, så råkar man utför sådana här händelser, de kallas då för bekräftelser. Jag har via telepati förklarat att han kommer att vakna i min säng en morgon, naken och utan kläder att ta på sig, om han inte vill försöka komma i mina. Om jag hoppas, ja varför inte, skulle vara ganska så roligt, tänkt vilken utsatt position han är i och förmodligen kan han lova mig vad som helst bara jag ser till att fixa kläder till honom och kör han hem. Tror inte han ringt någon kompis.

Även om skorpionen inte erkänner är de väldigt nyfikna på det övernaturliga och det mystiska, deras manipulerande kan få en att tro att man har blivit sjuk, men jag har fått bekräftat att jag är inte är psykiskt sjuk, ingen risk, jag är alldeles för jordnära och det är inte meningen att jag skall bli det heller. Nu nöjde jag mig inte med att vara utan böcker och skola med handledare att fråga. Visst har han säkert kontroll på mig, men har fått veta att jag inte är riktigt lika okunnig längre, och vad jag kan höra på kommentarerna så är han förvånad över att jag kan veta så mycket om honom.

Hemligheter, hemligt är någon han tycker om. Alltså är jag också hemlig, bara hans. han har en väl utbyggd intuition också och försöker sig på att sätta åt mig, men jag gör ingen jag inte får och tar ansvar för i mitt liv, visst har han sin giftiga gadd, och den använder han också, brukar ta tjuvnyp, vill veta allt om mig men delar inte gärna med sig av sig själv, jag brukar kommentera “är det för att du skall kunna kasta det i huvudet på mig sedan, när du känner för det” så vill han inte dela med mig vill jag inte dela med honom.

Jag har slutat med att försöka få det att gå ihop, jag lyssnar och lär. Om jag bryr mig på att han använder sin intuition på mig, nej, då har han i alla fall mig som sysselsättning och det är visst ganska så jobbigt emellanåt, om min hörsel inte spelar mig spratt. Då kan det där berömda “helvete” höras, eller något i stil med “hon är för fan aldrig själv” “visst vad hon är poppis”. “Det är till att ha väldigt roligt”…….Nu hör det till saken att han kunde vara med, om han inte hade fått för sig att jag skulle lyda hans minsta lilla nyck, så jag hoppas på att han lärt sig att jag dansar endast till musik, men jag tror vi aldrig varit på dansgolvet samtidigt och inte som danspar. Dags att ändra på det kanske.

Som jag påpekat vi ett tidigare tillfälle så är hans intresse åt hållet öl, fotboll och krogen där det helst spelas rock i alla varianter, medan jag föredra mera dansvänlig musik och dansband, med andra ord kasedans, där har jag aldrig funnit honom. Men jag har heller aldrig skakat ut alla mina hjärnceller för att digga hårdrock. Jodå finns även rock som jag lyssnar på när jag blir tvungen, men väljer jag själv så är det dansbart.

Alltså har jag börjat kunna ge igen, väldigt roligt tycker jag, inte alltid så välkommet tycker han. Men även han är läraktig i sin egoism, det är mycket jag, jag, jag…….drömprinsen alltså. Jodå han kränger också, givetvis sur för att han får ge sig. Och jag kan inte låta blir att kommentera, för att vara den som vet bäst…….Och för att använda lite kvinnligt resonemang………..han saknar heller inte det där speciella “tyck synd om mig för att jag är kille” och det där manliga sättet att slippa ifrån……..smil

Den senaste händelsen som han med honom att göra som är övernaturlig, är en beställning till ett barn, en filt med hjärtan, en jacka, en klänning och en hatt med blomma i….och till kompisen en jacka ser likadan ut och sommarhatt utan blomma…….inte för att jag fattar men jag har börjat på filten, för jag tycket det är roligt att handarbeta och avkopplande, så om inget annat kan jag säkert sälja det.

Kommer säkert att dela med mig av mera för detta är intressant, och det finns inget rätt eller fel, och så klart är jag väldigt nöjd, för i och med beställningen har jag blivit rentvått, att det inte var jag som hitta på eller förmedlade en massa händelser. Bara genom att höra “gnället” kan jag avgöra att mycket händer tydligen hos honom också…….ett ord jag hör väldigt ofta är “helvete”, jag är inte mer än människa så det är klart jag undrar vad det är som händer, för att vara på låg nivå kan jag alltid hoppas på att det inte går som han vill, för drömprinsen alltså, för då har jag bevis på att det är inte bara jag som drabbas av “OTUR”…..

Min son sa en gång när vi haft inbrott i vårt förråd, “se det från den ljusa sidan mamma, det är mindre saker när vi flyttar”…..bara att de sakerna hade jag bestämt att skänka till mer behövande än de som stal dom. Ja, jag vet vem och så de dessutom bära dessa kläder, men det fick bli polisens jobb.

Förutom vi två är högre makter inblandade Moder och fader Gud, Ärkeängel Chamuel/Samuel som är skorpionens egen speciella kärleksängel, våra skyddsänglar, de helgade såsom Jesus, Maria för hon är barnens skyddsängel, ärkeängel Mikael, det är massor och givetvis är tacksamhet även med. Vi är väl om sanningen skall fram ganska så envisa båda, där jag är strået envisare när jag sätter den sidan till och det beror på vad saken gäller. Jag har lagt vissa händelser i händerna på dessa högre makter, jag hade inte hunnit med något annat annars, och jag tröttnar på att ge igen hela tiden. Visst misströstar jag också men får bevisat när jag ber om det och tycker ibland synd om Drömprinsen, men han ber om det själv, och ingår säkert i hans lärdom, och det kommer hans inte undan.

Vårt öde är förutbestämt och skall så bli, finns inget att välja på.

Och jag kan intyga att jag behöver min skyddsängel och andra hjälpar, för att ha med en skorpion att göra är det alla känslorna på en gång, så det gäller att stå stadigt och veta in och ut. Lära sig hantera att bli manipulerad i alla fall ett gott försök av denna skorpion, lära sig att att hejda sig när han vill att jag skall göra vissa saker som han kan göra själv, lära sig att är man inte älskad som det allra bästa som finns, så är det avstängt och hemligt…….och det är enkelt att börja ifrågasätta sig själv, men jag är stolt över att vara en läraktig elev med humör och förmåga att kunna göra allt i kärlek………så det där “helvete” har kanske sin förklaring…….

Drömprinsen står väldigt nära, jag kan känna när han sluter sig och gömmer mig, kan inte förklara det bättre, ibland ifrågasätter jag min egen hälsa……. jag har andra skorpioner i min bekantskapskrets, så en viss erfarenhet har jag men närmast står drömprinsen och så nära att han kan styra mig när jag själv tillåter det. Jag har i alla fall slutat att hoppa högt när det finns någon som “skriker” högt………slutat bli rädd när det helt plötsligt finns ett mörker bredvid och runt mig , för det mesta ser jag i mörkt och ljust. Antingen eller……….

Det pågår massor med “konstigt” finns det humor i det hela, jag har i alla fall roligt ibland, är på gott humör för det mesta, trött ganska ofta, men jag har fortfarande min envishet och det är riktigt roligt att använda den på ett vettigt sätt……….Ibland tror jag att små barn och det manliga könet tillhör mina specialiteter, där små barn är betydligt lättare att hantera, men givetvis är det manliga könet riktigt roligt att utmana och ha till att tänka efter hur stort deras ego är och se när de söker efter något som talar om för dom om jag skämtar eller talar sanning. Roligt är det i alla fall……

Och mitt i allt detta är känslorna starkare än vanligt, det handlar fortfarande om själslig kärlek, skorpionen är intensiv i sina känslor utan själslig kärlek, så jag kanske inte skall gnälla så för att jag gått upp i vikt, har säkert med att jag slutade att röka att göra, men förhoppningsvis vänder vikten till min egen belåtenhet och inte så mycket för den stackars skorpionen att hantera, känslorna är starka att bringa vem som helst ur balans, de där underbara kärlekskänslorna…….

Många kramar och Britt-Kärlek