En liten saga i verkliga livet

Jag ställde en fråga för ett tag sedan till en man, “var gjorde du av mig” svaret blev “jag gömde dig i mitt hjärta”. Ja denna man är romantiker, och gör mig orolig att han på vägen till dagens hårda samhälle, glömt bort eller har förlorat tron på romantik.

Beundransvärt är att man förstör sitt eget liv, skaffar sig ett beroende till förmån för en annan peson, för att man inte vågar eller ens tänkt tanken, har kanske inte ens kunskapen om hur man skall gå tillväga, eller ens om man klarar av “alla andras” kommentarer och förväntningar. Att man givit ett löfte som dessutom visar sig vara till nackdel för alla inblandade är inget som man få pluspoäng för.

Denna man är ganska så irriterad på mig emellanåt, och har förmodligen bett mig fara och flyga till varmare ställe, men jag har tyckt det är varmt nog. Sedan är det fortfarande corona-tider fast vi inga restriktioner har för tillfället så att resa finns inte på min önsketavla. Dessutom har jag tänkt igen min önsketavla väldigt noga. Mannen ifråga har stora bekymmer med att förstå hur i hela friden jag kan veta så mycket om honom, och när han gör än det ena än det andra.

Ja, det är enkelt när man väl har löst den gåtan, vilket det var för mig ett lite tag. Men när jag tar snedsteg och det luktar öl och annan spritdoft, utan att jag ens luktat på det där jag varit eller att det inte funnits några alkoholhaltiga drycker hemma hos mig på 5 år, då får jag acceptera att det handlar om övernaturligt. tur för mig är att jag går på läkarkontroll minst 1 gång per år, för mina diagnosers skull, annars skulle man kunna tro att jag är mycket sjukare än vad läkare och prover säger.

Mannen ifråga är ingen helt obildad figur, han är faktiskt läraktig emellanåt, och ganska så lyhörd, Jag har testat honom och manipulerat honom. För det är det han gör med mig. Men jag har inte provat än att gräva en grop till honom, jag var tillräckligt nyfiken och medveten så jag gick fram till kanten, men valde att ta ett steg tillbaka, och undrade om han själv skulle hamna där, och om han behövde hjälp.

Som tur är, är jag en väldigt läraktig elev, för han är en utmärkt tränare. Som antagligen skall sura en tid efter denna text, men kommer smygande tillbaka, just för att jag retar hans nyfikenhet. Och dessutom serverar jag honom hans egna sanningar, som gör att han måste svara. Man kan säga varandra mycket genom musiken och han tycker mycket om rock, gärna den hårdare också. Jag tycker om musik man kan danska till, dansband, disco etc. Jag är mycket dansant, han har säkert träben, kanske bara skaka på huvudet till sin egen musik.

Denna man har skaffat sig ett missbruk, utan att hans familj, vänner arbetskamrater har varit tillräckligt envisa med att påtala för honom att det går åt fel håll. Jag har funderat väldigt länge på detta, men kommit fram till, med förbehåll att jag kan ha fel, men fick inte ihop det hela. För så fel brukar jag inte ha, men det är enkelt att bli nonchalant när man ofta har rätt. Och om, detta stämmer att jag får bekräftat att det är hans fru som gått över till andra sidan, stod för början till missbruk och lockade med sin man, då kommer dagen i lite annan betydelse.

Nu blir jag även tränad i att lita på vad korten kan tala om för mig, vad de högre makterna “säger” till mig, “visar för bilder” till mig, och tro för allt i världen inte att det enkelt, men jag tänker inte göra det svårare för att sätta mig på tvären. Och ändå tror jag inte på allt, fast det visar sig efter ett tag att det stämde. Alltså får jag bekräftelse, utan att använda sociala medier. Jag tar även hjälp utav andra medier. För att vara så närvarande som möjligt har högre makter, kanske min alldeles egen skyddsängel, tagit hand om mitt hjärta, för det behöver vila.

En rolig sak till är att jag känner när mitt “skötebarn” stänger igen sig och tror att han, som han brukar göra, kan både ta tjuvnyp, använda sin gadd, vara dum i mun…..han har många talanger, så jag har börjat tro att han kan dansa efter musik också, den dansbara alltså. Ni undrar säkert vad jag har med hela denna historia att göra, det har jag också undrat, det finns enklare människor att hjälpa, som dessutom har insett sitt problem, men givetvis skulle jag kopplas i hos denna envisa, förnekande man. Som jag trots allt är ett stå envisare än och kommer att vinna över när det gäller vissa situationer.

Är han klok nog, inser han att han har allt att vinna inget att förlora, Han satte mig i sitt hjärta, han visste inte vad han gjorde, undrar om det också var i fyll och i villan, det återstår att se. Det nya är visst nu att jag skall intressera honom för healing, så vilken tur att jag skall gå på kurs i oktober med bland annat healing, jag har en del kunskap, men vill ha mer. Vad mina egna diagnoser gäller gör jag vad jag får veta att jag kan göra för att må allra bäst, men skadade delar är svårare att hela, Men varför skulle jag inte prova. Det finns mycket roligt på vägen………

Jag är tacksam att jag får vara i någon annan hjärta för då behöver jag inte fundera på längre varför mina förhållanden inte fungerar, och acceptera att det inget fel på mig, jag är inte sämre eller bättre än andra, men vet vad som är bra och dåligt. En liten prinsessa har blivit född till denna värld, välkommen, nu väntar vi bara på prinsen som ska enligt barnmorskans beräkningar komma den 7 augusti 2022, vi väntar med spänning för att välkomna.

När jag är på det humöret, så har jag gett plats till 2 vuxna barn, hans barn, givetvis hans barnbarn (min kompis) resten av platsen är min, i hans hjärta och varför skulle jag ge mig av, det fanns en anledning till att jag hamnade där, och den anledningen finns kvar.

Många kramar och Britt-kärlek