Helande orakelkort

Ja, så heter min nya kortlek som jag tänker börja använda. Healing har alltid legat mig varmt om hjärtat, och jag har alltid haft en åsikt om vad man kan använda healing till. På senare tid har jag lärt mig att jag själv helar mig väldigt mycket inom många saker. Och när jag inte hade balans, kanske jag inte riktigt har ännu, så blev jag sjuk på riktigt, fick diagnoser.

Jag har nämnt tidigare att jag läste om Betty Shine och hennes liv både som medium och healer, hon bekräftade vad jag egentligen trodde på, men hon gick betydligt längre än vad jag trodde var möjligt. Alltså jag hade inte kommit i kontakt med verkliga sjukdomar, hade bara snappat upp att vården satte sig på tvären till det alternativ-medicinska.

Fortfarande finns det en lag på att vi inte får använda healing som bodemedel, utan man skall först och främst välja vården, alltid fråga läkarna innan man sätter igång med healing, min syster som är diabetiker fick healing, inte av mig utan en annan tjej, det har hon inte gjort om fler gånger, hon enligt henne själv trodde hon skulle gå bort, hon fick en massa utslag och hennes läkare sade att, ja din kropp har börjat självläka. Hennes läkare är en mycket bra läkare och är givetvis fullbokad alltid, kan inte ta emot fler patienter. Han hade också gett henne tillåtelse att prova.

Många kramar och kärlek