Ibland har man inte tänkt

Så är det för mig i alla fall, det där med healing är naturligt för mig. Bara det att jag inte tänkt på det, det behövdes ett annat medium som tillsammans med ett reportage om stjärntecknet Oxen för att poletten skulle falla ner. Det passade så bra hos mig.

Givetvis köper jag också spådomar ibland, speciellt när jag tycker allting samlar sig til en stor klump, eller som ett trassligt garn som strular att reda ut. Ibland hjälper det ibland inte, men då har jag fått fel spådom, Då hjälper det med att ställa frågor.

Nästan varje gång har det stått att jag har healingen naturligt, läsa innantill kan jag, men det fastnade inte. Kanske var det inte meningen heller, men nu har det äntligen fastnat. Healing är en självläkningsprocess, kroppen är en underbar tingest, den kan massor själv, men det behöver tid. Dä är jag som de flesta andra, har för brottom, för vänta är supertrist.

Naturen är underbar, krama träd låter tokigt, men man har inget att förlora. Och jag skall börja precentera orakelkorten nästa gång, och lägga en stjärna så småning om.

Många kramar och Kärlek