Lite funderingar

Mina tankar går hit och dit, och jag fångar in kärlek. Skillnaden på vanligt förhållande och själsligt förhållande blir tokigt i mina öron, när jag kallar vanliga förhållanden karmiska. Att säga karma idag används bland annat till att skälla på folk. Till exempel “må karma komma och ge igen”. Så det är väl bättre att säga vaniligt förhållande antar jag.

Att ha ett kärleksförhållande och kunna skilja på om det är vanligt eller själsligt, har med känslor att göra. Väldigt starka känslor när det är själsligt och de kommer långt innifrån, känns så i alla fall. När man har att jämföra med vet man skillnaden, men blir ändå osäker ibland. Den reaktion man har och hur man uppföra sig har med människan att göra. Man måste faktiskt våga att älska själsligt. Man är inte ombytlig, som man kan vara när det är som vanligt.

När det är ett vanligt förhållande kan hjärtat klappa för fler än en, men det gör det inte när det är själsligt. Då menar jag samtidigt, det känns naturligt att ta hänsyn till att personen är upptagen av ett annat förhållande. Jag har haft fördelen att träffa på mer än en själslig kärlek, även om deras val inte hamnat på mig vid första gången, så kan man få en andra chans. Har säkert med att göra med vilka lärdomar man behöver i detta livet, och hur man planerade innan man kom till jorden. Tro mig när jag säger att jag skall planera bättre till nästa liv.

Jag måste se livet positivt, det är i min natur, det kommer naturligt. Alla händelser är inte alltid så roliga men blir lättare att hantera. Jag har skrivit lite om mina själsliga kamrater och kärlekar, och kan idag konstatera att när man är ung, behöver man mycket mer vägledning och kunskap, och någon som kan övertyga den ungdomliga “besservisser” stilen. Att valen man gör inte alltid är de rätta.

Då är det riktigt roligt att man får en chans till att välja om. Och att denna chans faktiskt ges till alla, men alla är inte kloka nog att ta chansen, eller så saknar de modet. De processer man hamnar i har stor betydelse , och de hjälper verkligen. Som människa kan man vara väldigt låg i sina kommentarer, det är väl egot som talar. Man får då chans igen att tänka om och ta tillbaka sitt dåliga yttrande, som tur är. I min utveckling har även jag utvecklats, och det är bland annat att jag inser mitt bästa när det gäller honom som jag kallar för mitt livs kärlek, och har fått bekräftat att han är inte värd min kärlek eller tid. Så jag gjorde ett klokt val, och jag klarar mig alldeles utmärkt utan honom, han är förresten fortfarande sambo, och vid närmare eftertanke har jag egentligen haft förnuftiga tankar hela tiden, men som sagt, man skall lyssna och lyda.

Det som är viktigt här tycker jag att man ändå är människa, och jag ifrågasätter verkligen om den som jag kallar för mitt livs kärlek, skulle vara min tvillingsjäl. Jag tror det inte, men hoppas en dag att jag får bekräftat på om själsfränder och tvillingsjälar är samma sak. Äntligen kan jag släppa hela den episoden i mitt liv och bara behålla det som var bäst som ett trevligt minne.

Vii har kommit in i något som väldigt ofta kallas för kärlekens år, sedan Alla Hjärtans Dag ska vi visst fått mer kärlek än vanligt. Väldigt trevligt. Och jag känner också denna kärlek, givetvis själslig, men det visste vi inte förra gången vi träffades. Hur det blir nu……..ja, det får framtiden utvisa, men är det inte kärlek i luften så måste det vara våren som är på gång………Jag hoppas på kärlek……..

Det finns en knapp på Spålive.se där det står “lämna ett omdöme” gör så, pinga mig om jag inte är inne, eller så ring mig gärna.

Många kramar och Britt-Kärlek

Tulip, Tulpan, Blomma, Vacker, Natur