Mina favoriter

Jag har skrivit om 3 böcker tidigare, jag har 2 böcker till att presentera för er. Dessa 5 böcker är mina favoriter. Jag letar ständigt efter nya. Mina favoriter kan jag höra om och skrattar lika mycket varje gång, jag lever mig in i böckerna och finns som åhörare.

Händelserna i böckerna används för att hjälpa mig i mitt privata liv och detta har tagit lång tid för mig att förstå. Givetvis är händelserna olika men vissa dumma val görs men att det slutar jättebra. Med vardagliga händelser av bekymmer och kärlek.

Favorit nummer 4 heter Familjen Bridgerton av Julia Quinn, en romantiskt berättelse om en familj med 8 barn, som alla hittar sina respektive. Händelserna äger rum i 1800-talets England, dessa böcker gör mig jätteglad, för humorn passar mig alldeles utmärkt.. Finns 8 delar.

Favorit 5 är Fjäll Rosor av Laila Brenden, handlar om två systrar och deras livsöden. Det finns 43 delar och de flesta lika spännande. Häromdagen hade jag någon som viskade i mitt öra att Viljar och Anna var mitt och min beundrares öde. Är väldigt spännande och det visar också att dumma val begås hela tiden av olika anledningar, det är inte förrän man har facit i handen som man kommer med yttrandet “hur kunde jag välja så, fattar inte att jag kunde….., så idiotiskt av mig”.

Men vi får trösta oss med att vi hade lärdomar att lära, oavsett om vi förstår dom eller inte så gör de nytta. Jag har fått ändra många förutfattade åsikter, för bevisen har vunnit, eller ska jag säga högre makter. Jaja…..min lista med otalt med vår herre växer, han kan bara vänta. Jag har bett min skyddsängel att anteckna så jag kommer ihåg, och det är även de dumma episoderna i mitt liv, så idiotiskt ska jag inte planera nästa gång.

Finns en knapp på Spålive.se, där står lämna ett omdöme, gör gärna det. Pinga mig om jag inte är inloggad oh ring gärna.

Många kramar och Britt-Kärlek

Baby, Read, Play, Reading, Playing, Toys