Väntan!

Jag har turen att vara mormor. Till hösten om allt går som det ska, blir jag farmor också. Jätteroligt, att följa dottern i hennes väntan tills barnet kom var intressant, men att följa min svärdotter är att få fler gråa hår. Hon tillhör de som inbillar sig allt, för att hon läst. Hon hade oturen att tillhöra de som mådde illa varje morgon, men vi, sonen och jag fixade via apoteket hjälpmedel, detta armband som rekommenderades hjälpte, men en dag så skulle hon inte använda det för hon var rädd för att bli beroende.

Nu hör det till saken att vi hade gått igenom att hon vägrade att äta, för hon blev tjock. Ja jag säger vi, för jag har tät kontakt med båda mina barn, och har nu blivit återhämtningsställe för min son. Visst är det trevligt att vara den som fortfarande kan vara till hjälp. Och jag kan tala om för er att min svärdotter är verkligen tålamodsprövande, och hon kommer från Filipinerna, och har alltså bara oss. Hon har turen för vi tillhör de snälla familjerna, men ifrågasätter verkligen kunskapen och uppfostran.

Jag ska inte skryta, för redan när jag i fick veta att hon inte skulle äta, brast mitt tåla mod och jag hotade henne med att om hon inte åt, skulle jag kontakta barnmorskan, hjälpte inte det, skulle jag köra henne till KK, ville de inte ta emot henne, skulle jag varje dag komma hem till henne och tvångsmata henne, det var bara att välja. Hon valde att äta………Nu har hon kommit på att alla andra kan SE att hon är gravid, och börjar få mage………måtte denna väntan vara över, och ärligt så tror jag att det blir nog inte fler barnbarn.

Otroligt nog så hittade jag många ord på engelska, annars pratar jag svenska med henne. Jo jag måste se det med humor, annars är det inte jag. Argumenten kommer lättare, men det är utan hån, jag tycker det är ganska så självklart att det syns, hon har sett andra………hon har massor med tankar annars, men har av någon anledning missat att även hennes kropp förändras. Hon är faktiskt närmare 35, alltså ingen 20 åring……suck!

På vår hemsida Spålive.se kan man ge ett kund-omdöme, gör gärna det, pinga mig gärna om jag inte är inne, jag loggar in så fort jag kan. Eller ring mig.

Många kramar och Britt-Kärlek

vad händer härnäst? - väntan bildbanksfoton och bilder