Visst kan man älska 2 samtidigt

Detta låter helt tokigt, och måste vara väldigt jobbigt för alla parter. Den som har oturen att älska 2 samtidigt skall välja, helst innan det kommer fram för de två valet skall stå mellan. Hur dt nu än är så är man otrogen mot båda, eller hur? Möjligt, visst är det de, och det är bara att känna efter, göra en lista på för och nackdelar, och känna efter en gång till.

Inte alla har turen att dessa kärlekar skiljer sig i alla fall när det gäller känslor och var de kommer ifrån. Lyssna på ditt hjärta, visst men lyssnar man fel är valet också fel, men det finns stor skillnad och känns starkare när det är själs-kärlek. Omedelbar reaktion när det gäller passion, samhörighet och svårt att hålla ögonen bort från personen och känner sig hemma hos denna människa. Förståelse, tillit är också betydligt bättre och alla andra obegripliga känslor kommer helt av sig själv.

Men för att välja rätt behövs kunskap om man inte har turen att man gärna pratar med sin själskärlek och gärna umgås med den samma. Att man vill lära sig och att man vill veta. Här kommer en liten checklista som man kan använda sig utav…….

  1. Titta på deras för- och nackdelar. Förhoppningsvis har man lärt känna båda lite grann i alla fall.
  2. Vem passar du bäst med och varför. Inte för att det brukar finnas men någon fritidsaktivitet som man har gemensamt kan vara bra, för att ha tid till att göra något gemensamt.
  3. Försök skilja på dina känslor för var och en, vem som tilltalar dig mest och varför just inom det området, vad är viktigast för dig och vem matchar dig bäst där. Det är förhållandet man ska jobba på inte människan den får man acceptera, men påtala dåligt uppförande så de har en chans att bättra sig.
  4. Hur reagerar de på livet vanliga händelser och kanske svåra händelser. Kan och vill ta ansvar för sitt eget uppförande, vill de bara skumma grädden och luta sig på den andra partnern. Hur är de med ekonomin, nu menar jag inte om de är skuldsatta eller ej, här kan man kanske vara till hjälp, sådant får man prata om. Ekonomi är svårt. Och man tillhör kanske de som har svårt att veta vilket som är rätt eller fel att göra just i den situationen, de vet senare när smällen kommer att de skulle valt annat. Men har chans att reda ut. Är detta något du kan tänka dig ta hand om och fixa vardagsekonomin och hjälpa den andra att välja rätt väg.
  5. När du kommer fram till vad som passar dig bäst, gör då slag i saken och välj partner fort, det är mest rättvist för alla partner.

Alltså ingen mer än du själv kan välja, visst kan man känna efter vem som älskar en mest, alltid en klar fördel. Men att ha en massa undanflykter för att slippa stå till sina egna misstag eller att acceptera sitt misstag som man förresten kan kalla för lärdomar. Glöm inte att du själv har också egenskaper som kanske skulle behövas göra till bättre uppförande. Viktigt är också…..

BLI ALDRIG KVAR I ETT DÅLIGT FÖRHÅLLANDE, SEPARERA OCH HITTA DIG EN ANNAN PARTNER. DET ÄR INGA PLUSPOÄNG ATT MÅ DÅLIGT, HA DE DÅLIGT I ETT FÖRHÅLLANDE, OAVSETT OM DET FINNS BARN ELLER EJ. BARNEN MÅR HELLER INTE BRA OCH HAR DET BÄTTRE MED 2 FÖRÄLDRAR SOM KAN VARA VÄNNER OCH HA UMGÄNGESRÄTT, UTAN ATT DET HELA TIDEN SKALL VARA BRÅK OCH KANSKE MISSBRUK PÅ HEMMAPLAN.

Att separera är alltid jobbigt, visst, men för det mesta alltid det bästa. FÖR ALLA PARTER. Idag tänker väldigt många på ägodelar och pengar, kanske kompisarna spelar en stor roll i livsstilen. MEN……var är kärleken, har ni den gemensamt med partner, eller ägodelarna, pengarna, kompisarna etc. Jag då som följt dessa enkla regler, har eget idag, jag äger dock inte min bostad än, kanske någon dag, när huspriserna är för vanligt folk, eller om det finns ett hus till salu som passar mig både till pris och utseende i annan kommun där huspriserna är humana.

Annars har jag allt det som vissa par inte skiljer sig för alldeles själv, inte allt var nytt när jag köpte det för egna pengar, loppis idag är jättesnyggt till vettiga priser. Förr eller senare dyker önske-saken upp. Jag har en underbar lägenhet, som jag väntade ut genom att bosätta mig i mindre och stå i kö till mina poäng räckte hade turen att få min nuvarande lägenhet och trivs jättebra, den har inte den högsta standarden och har genomfartsväg på uteplats sidan. Standarden kan jag höja, lite svårare med trafiken, men jag överlever. Det bästa är att jag är inte beroende utav en annan människa och deras inkomst, utan kan själv även om det tar lite längre tid, men det är i alla fall mitt.

Vad gäller partner, ja förr eller senare dyker det upp en som är värd jobbet och som inte har bekymmer antingen påhittade eller som redan finns där, som älskar mig och väljer mig och inte en massa undanflykter eller andra damer. Som fattat att kärleken är det enda som vinner och att jobba sig fram till att få uppleva kärlek tillsammans med en annan människa och acceptera det jobb som kommer med det, man måste välja, man måste gallra ut gammalt, man kan inte leva som vanligt och tro att det är bar att träffa en partner som man kan placera in i sitt liv som det behagar en själv, man måste ta hänsyn och kompromissa oavsett om man vill eller ej.

Jodå alla får välja om, men att hela tiden välja fel utan en tanke på andra än sig själv, är också något som borde tänkas igenom. Att förvänta sig att en annan människa skall vänta eller vara nöjd med att man tänker förbättra sig när man själv känner för det och förväntar sig att den andre är kvar, tänk om, börja förstå……vi lever just nu i detta liv, vilket är tidsbegränsat för alla, jag har ingen större lust att vänta i flera år, månader eller kanske veckor för att just DU skall ta dig i kragen och försöka lösa dina bekymmer antingen med min hjälp eller så själv, men då kan kontakt vara en lösning för båda, men ta reda på om du behöver proffs-hjälp, medicin…….

Många kramar och Britt-Kärlek