Tjugonionde orakelkortet för vägledning 29

De andliga krigarnas ängel: Finn ditt mod och övervinn dina rädslor, stå stadigt i din integritet, du är en andlig krigare. Behåll din egen sanning och gå framåt, lita på din erfarenhet, stå upp för orättvisor. Att leva enligt högre sanning kan krävas att man behöver en viss ansträngning och envishet för att vara äkta och lojal att kunna vara ärlig.

Välj dina strider, man behöver inte kommentera eller bråka om allt, Att utkämpa moraliska och andliga värderingar på livets väg, vi står aldrig ensamma, när det går i godhetens tecken. Både en helige anden och kraftfulla änglar är med på vägen. En andlig krigare står för godhet och integritet, de bli bedömda efter högre normer, just för att de väljer kärleken som sin seger.

Kära andliga krigare hjälp mig att välja mina strider, när jag har svårt att veta vilket som är bäst, ibland måste man bara försöka att hjälpa en annan människa, fast man vet att utgången kanske blir allt annat än bra, men ibland har man en idé om att vissa händelser skulle kunna fungera, låt mig prova och var vid min sida. Få mig att fatta att jag skall sluta upp om det visar sig vara alldeles omöjligt.

Många kramar och Britt-Kärlek