Alla våra måsten

Jodå sådana har jag också, men tänker på dom som mina val. Det finns konsekvenser med alla val, eller hur? Betalar jag inte mina räkningar går de vidare till inkasso och kronofogde, städar jag inte blir det ganska så stökigt och smutsigt. Äter jag inte kommer jag så småningom bli ganska så smal, men kommer säkert inte att må så bra.

Med mina val styr jag mitt liv, gör jag valet att umgås med människor som inte är bra för mig, blir mitt liv inte så roligt heller. Alla val är viktiga, när vi tex väljer var vi vill bo, väljer vi med omsorg, då kan man ställa sig frågan, varför jag inte det med alla mina val, väljer dom med omsorg.

Fundera på jobbet, trivs jag inte på mitt jobb, varför väljer jag då inte att söka mig ett nytt, likaså med förhållanden. Varför väljer jag inte ett nytt förhållande om det gamla är dåligt eller saknar kärlek? Vi gör våra egna val, eller låter vi andra välja till oss.

Många kramar och Britt-Kärlek