Anden i glaset

Något jag, liksom många andra, roade mig med under tonåren var Anden i glaset. En “lek” där du tar kontakt med andar genom ett så kallat ouijabräde med bokstäver samt siffror och ett glas som sedan ska röra sig själv över dessa bokstäver och på så sätt bilda ord.

Jag förstår verkligen tjusningen och spänningen i att försöka ta kontakt med andevärlden på detta sätt, men samtidigt vill jag lägga in ett varningens finger. Precis som när du får kontakt med en människa online så har du ingen aning om vem det är som svarar när du använder brädet. Anden du talar med kan utge sig för att vara någon helt annan och det kan bli riktigt skrämmande. I värsta fall väljer även anden att stanna kvar på platsen detta utförts och du riskerar att uppleva riktigt obehagliga saker.

Om du vill kontakta andarna rekommenderar jag att gå till oss utbildade medium istället. Vi finns alltid här på linjen för att besvara dina frågor och du slipper riskera någonting.

Mitt bästa tips till er är att inte utsätta er för någonting ni inte vet konsekvenserna av, detta gäller både i det vardagliga livet likväl som i det andliga.