Andra orakelkortet för vägledning 2

Tiden går fort, redan dags för vägledningskort 2. Livsflödets Ängel

Jag rör mig med lätthet i rätt riktning.

Kämpa inte emot förändringen, tar bara längre tid, släpp kontrollen, lita på att det blir bra i ditt liv och lär dig att känna igen ditt eget positiva.

Att släppa kontrollen kräver mod, och att lita på att högre makter fixar det allra bästa för oss. Vi blir alltid hjälpta i kärlekens anda och alltid till högre nivåer. När vi går medströms i livet faller vi inte.

Livflödets ängel skyddar, vägleder och motiverar oss till de förändringar vi behöver för att få det bra och bättre. Det är meningen att vi ska uppleva bra saker och vara i nuet. Att flyta med i livet innebär att dåtid inte stöttar oss och framtiden är inte aktuell än.

Ring mig gärna, pinga mig (jag loggar in så fort jag kan) och ge mig gärna en recension, finns en lila ruta på Spålive.se sidan

Många kramar och Britt-Kärlek

Asfalt, Landsbygden, Tömma, Gräs