Asaguden Tor

Mina barn har fått gå sin egen väg, men det har också gjort att jag själv som trots allt ville ha lite koll på vad de hade för sig. Då kom jag i kontakt med Asaguden Tor. På den tiden fanns inte internet som det gör idag, så det tog lite längre tid att få veta vad det var för en filur.

Men att Asaguden Tor skulle bli min kompis hade jag inte räknat med, så pass bra kompis att jag, lilla jag fick låna hans hammar och hota med att “banka den i skallen på min son” som inte lyssnade på vad jag sade. Det fenomenet finns fortfarande kvar, och jag kan fortfarande använda meningen “skal jag slå in det i huvudet på dig”.

Jaja, det låter kanske värre än vad det var, men det hjälpte i alla fall. Sonen försökte även han låna Tors hammare, men det fick han inte. Ja jag jobbar och tar hjälp av en salig blandning av gudomliga varelser eller vad jag skall kalla dom.

Asaguden Tor var den starkaste, en åskgud som förknippas med dunder och brak men även blixtarna. Han har ett rysligt humör, men är som vi människor säger Gudasnäll.

Många kramar och kärlek