Att vara beundrad

Det är väl så jag skall tolka detta med att vara under uppsikt ganska ofta, oftare än vad jag ser och  känner. Jaha, dessa SPIONER dom är ganska så tramsiga tycker jag. Man skulle kunna tro att jag bits, kanske skall jag börja. Om jag nu är så farlig att man inte kan smsa, ringa eller helt enkelt ringa på min dörr. Dom kunde stanna och prata med mig när de ändå spionerar på mig.

Och som vanligt har de inget att rapportera till älsklingsgubben, för det är han och hans kompisar som har väldens manligaste ursäkter och undanflykter av att köra i den by där jag bor. Jaja älsklingsgubben kör förhoppningsvis inte själv, utan har skaffat sig chaufförer. Han har inte fått tillbaka sitt körkort än, uppfyller väl inte vad han måste för att få tillbaka.

Ja, jag vet hur mycket som helst, så mycket att jag inte ens tror på det själv, tror jag fantiserar. Men jag har kommit på hur jag skall tro på vad jag hör. Det bästa med att jag hör att han säger “helvete” ibland när jag frågar om han skickat någon spion, roligt tycker jag. Känner leendet, även om han försöker låta bli. Under dessa 2 år som gått sedan jag visade mig på instagram och blev dissad, har jag lärt känna min själsfrände väldigt bra.

Så bra att jag emellan tror att jag har fått andra egenskaper än vad jag har. Börjat resonera på annat sätt än jag gjort tidigare, jag prövar dessa resonemang och egenskaper men de passar inte mig. Nu har det kommit fram varför älsklingsgubben tycker det är sååååå svårt att sluta dricka alkohol, eller skall jag skriva missbruka. Han har ett önskemål om att kunna ta 1 öl, 1 glas vin till god mat och 1 whiskey. Tror detta var de viktigaste i hans liv när det gäller alkohol. Men allra viktigast är att kunna ta 1 öl till fotbollen.

Hans felval fick honom att börja dricka, att välja rätt då borde få honom att sluta dricka, vi pratar fortfarande alkohol. Men se älsklingsgubben han hade drickartendenser redan första gången vi träffades, jag kommer faktiskt inte ihåg om vi drack något alls, tror han drack någon öl, men jag vet faktiskt inte. Men jag hade heller inte känslan av att han var full.

Så numera vet jag, med mitt ifrågasättande att han hade druckit mycket mindre om han valt rätt från början, just för att jag dricker väldigt lite alkohol, för tillfället och på flera år har jag inte druckit alkohol alls. Det har inte med att göra att jag har problem, utan att jag blev sjuk, och jag reagerar helt naturligt att jag inte skall dricka alkohol när jag tar medicin. Gammal lärdom jag vet, men den passar mig.

Denna vetskap har gjort att jag fått omprioritera min egen kunskap, eller rättare sagt den kunskap som alla andra också har när det gäller missbrukare. Oavsett vad de missbrukar, fast jag i alla år sagt, att jag tror att man måste titta individuellt på vad som passar vad, detta har inte många accepterat. Men de flesta går också in under de vanliga normerna. Det är ett skydd gentemot mig själv, att gömma mig bakom det vanliga resonemanget.

Det roligaste är att spionerna letar efter en ny karl, undrar om de hittar honom, i så fall kan de be honom kontakta mig, för jag har inte hittat någon. Älsklingsgubben tror att jag har en ny, han har inte hittat honom, och inte hans kompisar heller och egentligen är jag nyfiken på om de kör runt mig alla tider på dygnet. Hahahahaha………Tältet ja, det är fortfarande min son, som delar bostad med mig, det är supersvårt att få bostad. Och dessutom har jag mitt lilla barnbarn det minsta som blir 10 månader nu i början på juni, han rastar mig verkligen, och givetvis är det roligt.

Många kramar och Britt-Kärlek