Tänk om jag skulle

Har funderat länge på att ändra mitt beteende. Tror minsann jag hädanefter skall vinka till mina spioner. Idag körde en och samma bil på gatan där jag har huvudentrén, 3 gånger, jag fick ingen indikation om att det skulle vara en spion, men ibland gör mina änglar lite annorlunda. Kanske för att jag inte skulle vinka till just denna person.

Så därför är jag inte heller säker på att det var en spion som körde på vägen. Visst tycker väl ni som jag att det tar en väldigt lång tid för dessa spioner att hitta den där karlen, jag börjar bli riktigt nyfiken på vem det kan vara, och om jag känner honom eller om det en helt ny individ.

Tänk att det trodde jag aldrig en själsfrände som min älsklingsgubbe är skulle fixa en karl till mig, måste vara en han tycker är värdig min kärlek, nu när han har andra intressen, mycket snällt, eller hur? Fast jag tyckte jag hörde häromdagen att så var inte fallet, utan han hade bett honom åka långt till ett varmt ställe.

Märkligt egentligen, själsfrändar borde vara betydligt mycket enklare att ha med att göra än “vanliga” killar, det finns massor med egenskaper ändå utan att de behöver strula till det ännu mera. Men vi människor är otroligt besvärliga emellanåt. Skall bli intressant att se reaktioner när jag börjar vinka till mina spioner.

Många kramar och Britt-Kärlek