Att vara kreativ

Jag funderade länge för att komma fram till vad kreativ var för mig. Att hitta något nytt trodde jag inte att jag kunde klara av, men med min erfarenhet kunde jag pussla ihop och finna en bra väg att vandra på. Hitta bra lösningar på mina bekymmer och hitta en bra väg till att skapa mig en rolig och intressant livsväg att vandra på. Visst har vi en redan utstakad livsväg, men vem har sagt att vi inte kan förändra den, till det bättre.

Ingen vet vad en annan människa får för sig på sin livsväg, väljer man fel kan det gå illa. Ingen högre makt har planerat ett dåligt liv till oss. Som människor har vi en fri vilja och väljer förhoppningsvis själva, men vi kanske är eller blir påverkade av andra. Tänk efter!

Hitta er kreativa sida och skapa er ett bra liv. Det är inte mycket man får gratis, alltid får man jobba på ett eller annat sätt, men det kan blir riktigt bra, det vet man inte förrän man provat, att skapa sig ett bra liv och använda sig egen kreativitet, som alla har och kan utveckla.

Ring, Pinga och skriv gärna i den lila rutan, ett omdöme……..

Många kramar och Britt-Kärlek

Smart, Be Smart, Clever, Mindset, Bulb