Spå via telefon

Det finns en del skeptiker när det gäller att bli spådd via telefon. Visst fungerar det lika bra som att sitta öga mot öga. Det andra människor inte vet är att man fångar in deras energi oavsett om de finns på stolen framför eller via telefon. Det finns något som heter alfa-frekvens och där befinner jag mig när kunder ringer till mig, och på min plattform som jag programmerat med en massa mantran vid det här laget. Och går in i neutralläge efter samtal.

Vi människor tänker inte på att Gudar, änglar, förfäder, guider och alla de helgade finns överallt oavsett om vi är i telefon eller sitter bredvid varandra. Och dessa är med oss oavsett var vi är och finns tillhands. Att bli spådd är ingen kvickfix, det tar tid att se över och tolka korten. De flesta vill ha svar inom ett par minuter, då är det stor hjälp att tolka de kort man får upp av högre makter. Givetvis är det lättare när kunden pratar än när kunden är tyst. Allra enklast är när kunden har med sig någon från andra sidan, då är det bara att vara papegoja.

Korten talar ändå, då är det riktigt roligt och skönt att höra kundens reaktion, att det hen trodde och på det sätt den hade det, det kom även fram i korten. Vi som spår via telefon, kan inte veta allt om en annan människa som vi inte känner, utan kort och hjälp uppifrån. Vi visste inte ens vem ni var innan ni ringde. Och vi antecknar inte.

Ring mig, Pinga mig och använd gärna den lila knappen för ett omdöme.

Många kramar och Britt-Kärlek

Tarot, Cards, Psychic, Magic, Prediction