Böcker som hjälper mig

Livet i sig självt är inte bara enkelt. Ibland mycket svårare än vad det behöver att vara på grund av en eller flera människor. Negativt tänkande eller bara för att man gett upp. Eller så har egot tagit över och man hör inte lösningen som kan vara väldigt enkel. När livet varit krångligare än vanligt började jag söka efter böcker som kunde bevisa för mig att det fanns enklare sätt att använda mig av.

Jag hittade bland annat dessa böcker som jag har läst mer än en gång och dessutom prövat övningarna och bönerna, givetvis har jag testat dessa på mina nära och kära, och det är väl enda gången de inte har haft så mycket att säga bara för att munnen ska vara öppen och att de hade en åsikt riktigt roligt tycker jag.

Också enda gången jag sluppit kommentarerna, “du tror du vet allt, tror du alltid har rätt, det vet väl du, du sa ju att det skulle bli så, lillasysters älsklingskommentar och då vet jag att det stämde det jag sa……Det är lite häxa över dig” knappast mitt fel att de inte använde sig utav mitt råd. Visst är det enklare med mina när och kära, fast jag inte alls vet allt, jag gör faktiskt annat i mitt liv, och jag behöver vila också och inte bara bry mig på andras välbefinnande.

Speciellt dessa två böcker har berikat mitt liv: Änglarnas Kraft med Kyle Gray, han älskar ritualer och böner, jag tycker ritualer är trist, men använder en utvald varje dag, denna bok talar om för mig hur enkelt det kan vara bara man vill, visst förändras livet, men bara till det bättre. och Helande Kraft med Betty Shine, jag gjorde övningen “Medicinrummet” intressant upplevelse. Den första veckan gjorde jag inget annat än drömde om henne och hennes jobb, och operationer, tack och lov slapp jag eterlukten.

Jag testade en distanshealing av en känd distanshealer, kommer inte ihåg hennes namn, hon gav gratis healing genom Tidningen nära, hon bor halva året i USA och halva i Stockholm. Jag passade på att vara med 2 gånger, och herregud vad kroppen fick jobba, jag hade varit lite osäker på healingen om de hjälpte eller inte, visst kan man rikta den till ett speciellt håll men annars börjar healingen där den mest behövs.

Sen den gången har jag varit försiktig med healingen, man kan kanske säga att jag fick vad jag tålde, och bevis på att distans fungerar alldeles utmärkt. Jaja jag utmanar ibland de högre makterna, de behöver inte vara så krångliga om de vill att vi människor ska lyssna på dom, de får verkligen tänka på att vi är bara människor…….haha……har någon bredvid mig som ler väldigt mycket. Det är någon av de jag åkallat och välkomnat för att vara till hjälp åt er när ni kontaktar mig.

Många kramar och Britt-Kärlek

Det finns en lila knapp på vår sida spålive, skriv, pinga mig, och ring mig gärna.

Book, Old, Surreal, Fantasy, Pages