Sjätte orakelkortet för vägledning 6

Förändringens ängel: Var öppen för positiv förändring som förstärker livskvalitén. Släpp negativa mönster, börja tyck om dig själv, försök tänka positivt. Tänk på nutid och framtid i stället för dåtid, dåtiden har hänt och inget kan göras om, acceptera hur det blev och förändra nutid och framtid till det bättre. Släpp taget om det som gör dig olycklig och försökt hitta roliga och meningsfulla sysselsättningar och tankesätt.

De lärde påstår att det tar 28 dagar att förändra en tanke, så ge inte upp. Att lära ny vana tar sin tid, och ju mer motstånd, ju närmre målet är man. Sätt inte för stora mål utan många små mål som är lätta att nå, och ta ett steg i taget. Det är mycket lätt att gå tillbaka till ovanor som inget ger. Det krävs mod att släppa taget om de dåliga vanerna och släppa in nya friska , man känner oro för det nya och ovana, men prova, det är en bra väg till ett bättre liv. Glöm inte era skyddsänglar, be dom om hjälp och allting blir lättare.

Finns en lila knapp på Spåliv.se skriv ett omdöme, pinga mig om jag inte är inne eller ring om ni vill prata med mig och ha min hjälp.

Många kramar och Britt-Kärlek

paraglider i bergen - adventure bildbanksfoton och bilder