Den andliga vägen

Det innebär att hela tiden arbeta med sig själv, släppa allt gammalt, sina rädslor. Att vara sann mot sig själv, erkänna sina dumheter. Jobba med sig själv på ett själsligt plan. Inte är det en dans på rosor precis, här kan det vara bra att använda sin envishet.

Inte lyssna på vad andra tycker och tänker om en, utan hitta sitt eget sanna jag. Sedan en sak till, när man utvecklas andligt, eller skall jag kalla det själsligt. Man kan bli känslig för mat och annat som man stoppar i sig.

Enkelt utryckt sund levnadsstil invändigt hjälper till att få en sund levnadsstil utvändigt. Det kan även ske förändringar i våra vanliga kärleksrelationer som är baserat på vårt ego, kan vi helt plötsligt börja träffa människor som vi delar själsliga band med och kan få uppleva kärlek på djupet, långt inom oss.

Sådana möten är ofta ödesbestämda och får oss att växa som människor, inte är det alltid enkelt, för det kan handla om lärdomar och processer som bara är att genomlida tills de är klara, hur jobbiga de än är och med hänsyn till hur mycket och vad vi har i vårt bagage.

Men det sker aldrig mer än vad vi klarar av………

Många kramar och Kärlek