Leva ett andligt liv

Ja, hur gör man då. Det finns flera sätt att leva ett andligt liv, det är bara att hitta sitt eget sätt som passar och utveckla det. I alla fall ser det ut som om det finns olika sätt att leva andligt på. Men lite hjälp på vägen kan man få, att hur bra och mycket jag bryr mig om människan och själen jämfört med saker.

Skall det vara att leva ett andligt liv bör man knyta an till mitt inre, hitta frid och mening med mitt liv, och släppa taget om att materiella saker och ting skulle göra mig lycklig. Var mer uppmärksam på vad du gör och vad som händer och finns runt omkring dig. Alltid en början till att leva mer andligt.

Försöka släppa på allt shoppande, komma underfund med vad som är nödvändigt för dig i ditt liv, man behöver kanske inte ha tio saker av samma för att klara sig. Att meditera kan ge känslomässiga, mentala och andliga fördelar, och ger en stund avkoppling. Istället för att oroa oss för ekonomi, barn, jobb, hem etc.

De flesta människor lever i dåtid eller framtid, glömmer bort nutid. Det som hände i går, har hänt och framtiden kan man se an, är man mer medveten om nuet kan framtiden blir bättre än vad man tänkt eller trodde.

Mycket kärlek och många kramar