Drömmar

Ett väldigt intressant fenomen är drömmar. Ibland verkar våra drömmar vara rent nonsens, och vid andra tillfällen kan drömmarna fungera som en direktkanal till andra sidan. Vi kanske drömmer om någonting som senare slår in, eller så möter vi någon närstående i drömmarna som lämnat jordelivet för länge sedan. Ibland fungerar våra drömmar som en påminnelse av vad vi behöver gå igenom eller bearbeta, och ibland kan de ge oss en förnimmelse om var vi är på väg i vår livsväg eller vad vi behöver tänka på.

För att bättre förstå våra drömmar kan vi använda oss av en drömdagbok. Då vi precis vaknat på morgonen kan det vara lättare att minnas våra drömmar än vad det är då vi varit vakna några timmar. Därför rekommenderar jag dig att skriva ned medan du fortfarande minns. Var detaljrik, skriv exakt det du kommer ihåg utan att låta dig begränsas. Ingenting är rätt eller fel. Behöver du sedan hjälp att tolka det du skrivit hjälper jag gärna till med det. Att få någon annans input och synvinkel kan ibland göra det som känns svårtolkat lite lättare.

Vissa människor kan även genom rätt tekniker lära sig att styra sina drömmar, så att de kan göra precis vad de vill medan de drömmer. Drömmer du om att till exempel flyga är det möjligt. Detta kallas lucida drömmar, men detta kan jag komma in närmare på en annan dag.

Jag hoppas att du som läser får en fantastisk dag och sedan en natt med många drömmar när det är dags för det!

Kram / Liv