Spå i kort

Hej! Jag är så himla glad att du hittat hit!

Idag tänkte jag berätta lite mer om hur jag arbetar när jag tar emot de budskap jag sedan ger dig över telefonen.

Att spå i kort är någonting människor gjort i många, många år. Faktiskt så pass länge att ingen riktigt vet historien bakom tarotkorten. Det man vet är att människor haft förmågan att spå i kort i flera tusen år, att det eventuellt härstammar från det fornegyptiska riket och att de bland annat används i vissa ritualer inuti pyramiderna. Den äldsta bevarade tarotleken kommer från 1300-talet.

Jag hittade förmågan att spå i kort för många år sedan. Jag jobbar väldigt mycket intuitivt, med andra ord känner jag på mig saker och får till mig saker och känslor som sedan stämmer. Korten hjälper dock till att förstärka det jag redan vet, eller att förklara tankar som kanske känns osäkra.

Det finns många olika tarotlekar utefter vilka behov man har av sina kort. Vissa föredrar väldigt enkla kort med lätta beskrivningar medan andra gärna vill fördjupa sig i både utseende och beskrivning. Vad man föredrar är helt individuellt!

När du pratar med mig och ställer en fråga eller ber mig att titta rent allmänt på din situation så börjar jag med att känna efter. Redan innan vårt samtal har jag öppnat upp en kanal till mina guider där jag bett dom om att ge mig exakt de budskap jag behöver få till mig. När jag fått de svar jag behöver berättar jag för dig vad jag fått till mig. Här kan jag även passa på att göra en läggning för att se så att även tarotkorten stämmer överens med det jag känner. Jag berättar för dig även vad korten sagt mig och tillsammans kan du och jag se över hur dessa budskap passar bäst in i din situation. Ibland kan det kanske verka lite komplicerat för dig det jag berättar, då är det bra att vi tillsammans kan bolla tankar fram och tillbaka tills vi båda fått lite rätsida på vad budskapen innebär i just ditt liv.

Jag hoppas att vi snart hörs av och att jag får guida dig, bland annat genom att spå i kort.

Ha en fin kväll! Kramar / Liv