Drömtydning

Jag har tidigare varit inne på ämnet drömmar här på bloggen och jag tänkte skriva om det igen. Förra gången tipsade jag om att föra drömdagbok, har ni provat det? Annars rekommenderar jag det verkligen! Att dokumentera och föra dagbok över vad ni drömmer kan hjälpa er med drömtydning. Självklart kan ni även bolla era drömmar med mig här på linjen. Både jag och mina kollegor är kunniga siare och flera av oss har även drömtydning som specialitet.

Jag tänkte nu gå igenom tre vanliga saker att drömma om och vad de kan betyda.

Att flyga: Att flyga är vanligt att drömma om och det kan upplevas som både fantastiskt och skrämmande. Om du flyger och kan se ned på jorden ur en fågels perspektiv kan det handla om att du håller på att få ett nytt perspektiv på saker och ting. Du kan se saker ur en annan synvinkel. Är drömmen istället skrämmande kan det handla om att du är rädd för att släppa taget om det gamla och låta saker i livet förändras.

Att dö: Döden är för många människor skrämmande. Att det därför känns läskigt att drömma om att avlida är därför ingenting konstigt. Dessa drömmar kan handla om en rent symbolisk död. Att du måste släppa taget om någonting och låta det gå. Döden symboliserar förändringar och att behöva säga hejdå till någonting du har eller har haft i ditt liv. Drömmer du om att någon orsakar din död kan det handla om en inre konflikt där du vet att du behöver låta någonting gå men kanske inte riktigt vill det rent känslomässigt.

Att vara naken: Att vara naken på en offentlig plats känns oftast både genant och förödmjukande. Dessa drömmar handlar ofta om att du känner dig sårbar eller oskyddad. Du kanske är rädd att människor ska se vem du är på insidan och därför har du byggt upp en skyddsmur du är rädd att ska falla.

Lycka till, och glöm inte drömdagboken! Ring mig gärna för ytterligare stöttning och vägledning både kring drömmar och kring andra ämnen. Ingenting är för stort eller för smått!