En glädjens dag

Så kom då mitt andra barnbarn också en kille, men denna gång blev jag farmor. Han hade inte för bråttom precis, han tog 48 timmar på sig att titta fram, så nu vilar hans mamma ut och pappa har aldrig sett något så fint innan. Vi kallar nykomlingen för vårt nya skryt-objekt. För visst är det väl det man gör, fast i kärlekens tecken, så välkommen du lille kille, farmors älskling.

Jag har haft mitt stora barnbarn i en och halv vecka, han höll på att få lappsjuka när hans mamma och hennes kille med hans barn skulle campa i husvagn. då är mormor bäst. Men vad finns där att göra för en tonåring, han ska fylla 14 år poängterade han väldigt noga för mig. Han behöver bara en vuxen som än så länge fixar hans middag, sedan finns man till för att vara ett sällskap som duger till att prata med, när man sticker ut näsan utanför i detta fall för vi var hemma hos mig, mitt sovrum, som blir gästrum eller tonårsrum, när jag har gäster.

Jodå jag har börjat leta efter en n y bostad, men har beslutsångest. Jag har bestämt mig för vilken kommun eller kommuner som jag skall söka i, hyra eller köp, det får jag se, jag bestämmer mig för vilket när jag ser och känner det rätta för mig. Sedan har jag lagt mitt framtida boende i händerna på min skyddsängel och andra högre makter. Därför är jag väldigt nyfiken på vad det blir, skall meddela när jag väl får veta och när jag finner.

Jag behöver lite mer utrymme än det jag har idag, finns fler anledningar än gäster, Men det är inte lätt att hitta en ersättare till min nuvarande bostad, för den är jag mycket förtjust i. Den passar mig alldeles utmärkt. Men vem vet, jag ändrar mig kanske på vägen till ny bostad och väljer en helt annan kommun, för där finns bostäder som tilltalar mig till ett vettigt pris, Det är inte lätt alla gånger, och så skall man helst ta hänsyn till hur mycket man orkar i dagens lägen, som bekant är blir man inte vaken 20 eller 30 år fler gånger.

Många kramar och Britt-Kärlek