Trettioandra orakelkortet för vägledning 32

Fredens Ängel: Freden börjar med mig själv. Visst kan det låta konstigt, men att släppa taget om gammal groll, acceptera hur det blev, välja kärlek i stället för hat, sluta bråka och börja förlåta, man behöver inte förlåta människan, men gärna deras handling och för att de inte förstod bättre. Det är svårt för man tror inte att människor som på sätt och vis är intelligenta kan vara så korkade, men så var det ändå.

Våra naturliga sinnestillstånd är fred, ro och sinnesfrid. Att ha sinnesfrid låter oss vara kreativa, utrycka vår kärlek och glädje som vi känner i livet. Att vi känner att vi har en säker plats där vi kan öppna våra hjärtan för ljuset. Känner vi inte fred och sinnesro förminskar vi oss själva, vi blir då alltid i försvarsställning.

Den största gåvan vi kan få är Freden, själen njuter av att inte behöva försvara eller vara beredd på attacker hela tiden. Freden låter oss öppna upp och lysa med vårt eget ljus inifrån. Att kapitulera inför livet betyder att vi vill leva i fred och lära oss uppskatta livet små nöjen som det finns överflöd utav. Vi kan roa oss utan kritiska kommentarer, rädsla och konflikter, Att leva i fred ger oss chansen att utvecklas till fullo och bli vårt allra bästa.

Många kramar och Britt-Kärlek