Energi- och andliga/själen kroppen

Energi: Vår energi påverkar både sinnet, känslorna och den fysiska kroppen. Har vi bra kontakt med vår energi skapas balans, vilket vi behöver för att kunna läka. Här använder vi energihjul (chakran) och eneregikanaler (nadis/meridianer) som är sammankopplade med varandra. Det finns massor med chakran närmare tusentals men min kortlek fokuserar på 7, de främsta.

Nu till den andliga/själen kroppen:  Andlig läkning går bort om tid och rum, inget vi kan ta på eller styra. Här hoppas vi få kontakt med det gudomliga inom oss. Med andlig healing höjer vi vår frekvens och får kontakt med det gudomliga och våra andliga vägledare, vi kan läka karma som följt genom generationer.

Jag känner att jag på sätt och vis protesterar, jag tycker det verkar svårt, klart som en vacker sommmar dag och klarblå himmel, vill jag komma i kontakt med min gudomlighet och läka hela mig och bli fri från krämpor, karman och diagnoser. Jag tycker det känns som om jag behöver prestera något för att vara bra nog.

Visst är det bara känslor och tankar, och dom kan jag göra något åt, min gudomlighet är min, alltså ingen annans, och inte sjutton är min gudomlighet taskig till mig inte, och som tur är så behöver jag inte ens sitta still eller vara stilla på något vis, för att meditera, det fungerar alldeles utmärkt att promenera sakta, bara finnas i naturen, eller lägga mig en stund i sängen och bara finnas till.

Många tankar och kärlek