Färger i kortleken

Korten är ju indelade i olika teman, så varje tema har sin egen färg. Vi börjar med fysisk läkning, givet vis är den grön och är kopplad till moder jord, den fysiska kroppen. Jag tror faktiskt på den gröna färgen, för jag har grönt lite överallt och mår bra av det, gillar också gröna växter mer än med blommor på, föredrar då buketter.

Denna gröna färg, som är jättesnygg när Ärkeängel Rafael är i närheten, jag ser färgen, när jag tycker att det tar en väldigt lång tid, jag har blivit en gnällig patiens, för den här hostan jag har är superjobbig, men sen glömmer jag bort hostan, och då har givetvis ängeln varit framme.

Finns en anledning till hostan, i regel en infektion, så läkaren får göra sitt. Man kan också använda sig av grön jade i kristaller, de hjälper till att läka oss fysiskt och erbjuder oss beskydd.

Många kramar och Kärlek