Envishet

Är det så förbaskat bra med denna envishet, när den ställer till det. Kan man inte använda sin envishet till något bättre än att hela tiden göra fel, som tur är, är det för det mesta till en själv. Tur, ja kanske inte så roligt, men förhoppningsvis slipper man viss karma.

Jag har folk i min närhet som kommenderar en massa idiotiska göromål, till mig. Jag börjar bli riktigt irriterad. Min kunskap är inte annorlunda än vad sjukvården, socialen o rättsväsendet har. Tror inte heller att änglarna bryter mot lagarna, varför skulle de finnas om vi inte skall följa dom.

Numera är jag väldigt glad för min kunskap och att jag vet var jag skall söka mera info om jag skulle behöva det. Visst jag är ett hörande medium, men ibland blir jag lite osäker på om det verkligen kan stämma. Hittills har jag inte blivit lurad, men att folk fortfarande 2023 kan var så korkade är för mig en gåta.

Tror de inte att de står över lagar och regler, tror de att de vet mera än sjukvården, med andra ord tror de att de vet bäst. Jättejobbigt, sedan detta anklagande tagit från ingenstans, eller så är de syndabockar själva, men det är visst svårt att erkänna. Så då blev det på sådant vi att tålamodet tog slut och ilskan tog fart. Jag serverade sanningen, hennes egen sanning och den var illa hörd, sur som ättika, men jag visst att jag hade klart för mig, och det visste hon också.

Så nu är det lugnt ett tag, till nästa omgång, men jag vet med mig att jag vinner även den ronden, som för övrigt startade mycket tidigare än jag väntat mig, skulle jag följa det hon vill, då blir inget bra, men jag tror att hon fått så pass mycket påbackning av myndigheter att hon måste ge igen till mig och hoppas på att vinna någon poäng, visst handlar det om en familjemedlem, eller rättare sagt före detta familjemedlem, hon har själv valt att inte vilja vara med oss.

Många kramar och Britt-Kärlek