Vad härligt

Ja, det är härligt för mig i alla fall. Jag ändrade mitt agerande till vissa människor som jämt och ständigt behöver min hjälp i mitt privata liv. Och till min stora glädje så hade det en riktigt bra effekt. De fick helt plötsligt tänka på mig och ta hänsyn till mig.

Det var något nytt, jag slutade resonera att jag hinner till mig själv ändå, jag kan fixa mitt senare. Men nu blev jag först arg, sedan prioriterade jag mig själv först och sådant som är viktigt för mig. Slutade att låna ut pengar om det inte var så att de behövde svälta. Köpte maten istället så att jag kunde vara säker på att barnen fick den mat de skulle ha.

Givetvis blev det sura miner, men jag hade anat att pengarna skulle gå till annan, än vad de lånade de till. Och lite annat smått och gott har jag ändrat på. Jag var på besök hos min läkare vissa saker har blivit bättre, andra lite sämre, och detta trodde han berodde på att jag inte satt ner foten riktigt förrän nu.

Då fixar jag mera healing och hoppas att det balanserar sig, allting har sin tid så det är bara att hålla ut, och att vänta på det trevliga resultatet.

Många kramar och Britt-Kärlek