Fira Alla Hjärtans Dag

Jag är världens lyckliga mormor. Mitt barnbarn som har bland annat autism i sina diagnoser, har smsat mig och frågat om vi i helgen kan köra och köpa present till hans mamma och hennes pojkvän. Jag är jätteglad för deras skull. Eter många om och men har hon träffat en lite yngre kille med 2 egna barn som engagerar sig i mitt barnbarn och lär sig hur han skall hantera honom.

Detta är nog det sista året som jag kan njuta av att ha mitt barnbarn hela sportlovet, och hela sommaren då hans mamma behöver jobba. De har talat om för mig att pojkvännen har semester i juli och då går stora flyttlasset på 10 mil. Till och med barnbarnet har pratat allvar med mig och sagt att han flyttar låååångt från mig, men hans mamma kan köra honom, när jag pratade om att han kunde ta tåget för att hälsa på.

Jag blev uppvaktad av min son som emellanåt kommer med en liten blomma till mig. Väldigt tacksam att han är en romantiker, jodå han är gift, men frun är aldrig nöjd, utan ändrar på allt, så jag får njuta av hans givmildhet. Vem vet, dotter har förärat mig med 1 barnbarn som jag skall passa hela helgen, finns kanske någon överraskning till mig och barnbarn hemma hos dom. Jag är lyckligt lottad, jag vet, men detta har jag jobbat mycket med i min uppfostran av mina barn.

Att ställa upp för varandra och att tilliten finns där. Vi alla har egna liv, men träffas ibland. Jag har mer umgänge med min son än med min dotter, henne pratar jag mest med i mobil, men däremot barnbarnet har jag mycket kontakt med. Min son gör mig till farmor i höst, det ska bli spännande för vi har inga småbarn längre i vår släkt.

Tänk på att tacksamhet är viktigt, ni förstår kanske att min svärdotter behöver knappast gnälla på att svärmor finns väldigt ofta i deras liv, hon har själv fixa till det. Hon kommer från Filipinerna, och ärligt så trodde jag att tacksamhet låg mer för icke svenskar, men jag har lärt om, det är nog människan och vad den har lärt Alltså viktigt med att lära sina barn tacksamhet.

Jag kan inte påstå att jag saknar en respektive, som ska ge mig presenter för att alla andra gör det, jag får något mycket värdefullt för mig, kärlek och tid av barn och barnbarn.

Många kramar och Britt-Kärlek

Alla Hjärtans Dag, Liten Pojke, Snö