Nöjesläsning

Nymodigheter kan vara jättetrevliga, en som jag tycker är riktigt trevlig det är där man kan lyssna på böcker. Inga fler dåliga inköp av böcker. Här startar man och stänger av när man tröttnat, och kan lyssna om hur mycket som helst. Visst det kostar en liten slant men det gör böcker också. Och biblioteket har inte alla. Böcker som jag både läst och lyssnat på är:

Isfolket av Margit Sandemo, där trollas det bland annat. Dessa böcker som är en följetång på 47 stycken. Man kan sluta när man vill för det är nya episoder för varje bok. Dessa böcker innehåller allt, har man livlig fantasi kan man föreställa sig hur det ser ut och hur personerna ser ut. Jag har mina bilder och det återkommer varje gång jag läser dom.

Min väninna rekommenderade dessa böcker och som tur var hade hon dom hemma. Hon liknade mig vid den ena tjejen, SOL närmare bestämt, det enda som jag saknar är hennes trollkunskap, finns kanske en anledning till att jag inte fått den egenskapen. Ska ta ett snack med högre makter om det. Men jag tror inte de vågar ge mig den egenskapen för jag hade använt den på vissa människor, var så säker. Och dessa människor går inte i vägen för mig heller längre. Men visst hade det varit underbart.

Nästa rekommendation kommer om ett par dagar. Skriv gärna ett omdöme på vår hemsida Spålive.se, pinga mig gärna, eller så ring, vi finns för er.

Många kramar och Britt-Kärlek

Close-up photo portrait of pretty sweet lovely smart clever cute wondered charming bookworm closing covering face with notebook notepad holding hands isolated violet background Close-up photo portrait of pretty sweet lovely smart clever cute wondered charming bookworm closing covering face with notebook notepad holding hands isolated violet background. reading for fun stock pictures, royalty-free photos & images