Fjärde orakelkortet för vägledning 4

När vi blir välsignade befinner vi oss i överflöd med gåvor. Var tacksam och lita på att det gudomliga har ett outtömligt förråd. av kärlek, gåvor, välsignelser och healing. Hur det nu än är, är vi alltid välsignade från alla tänkbara håll utan pekpinnar.

Svårt att tro men man behöver träna i att ta emot goda gåvor, och finna positivt i det negativa. Oavsett så är både trevliga och otrevliga gåvor lärdomar. Erfarenheter kallas det, och det sätt vi växer på, tro för all del inte att jag tycker detta är något bra, man kan alltid hoppas på att det räcker att läsa om andras erfarenheter de negativa i alla fall och lära sig av det, givetvis vill jag bara ha positiva erfarenheter med goda händelser och skippa allt det negativa.’

Välsignelsens Ängel lär oss att vi blir perfekta kärl där gudomlig kärlek kan flöda, fast vi upplever tråkigheter i alla former. Det finns mycket att vara tacksam för men ingen sa att det skulle vara enkelt. Det tar nog ett tag till innan jag förstår att vara tacksam för vissa lärdomar.

Många kramar och Britt-Kärlek

Blomma, Växt, Inre Frid, Intim, Lugna