Själslig kärlek eller vänskap

Jag känner mig väldigt utvald, tänk om jag hade den kunskap jag har idag för ca 30-40 år sedan. Då hade väl ungdomsdumhet kommit i vägen i vilket fall som helst. När jag ifrågasatte varför man inte kunde träffa den rätta partnern redan när man var ung, fick jag till svar att alla klarade inte av tvåsamheten i tidig ålder. Då hör det till saken att jag hade varit ute och dansat sedan 15 års ålder och haft mina förälskelser, men när jag vid 20 årsåldern var ganska trött på detta och började längta efter ett hållbart och fast förhållande, var det ändå inte enkelt för killen skulle visst också var mogen för det. Synd att man inte kan tvinga dom.

Jag tror att det var 164 stycken själsfränder som fanns som bara var mina, har ingen aning om det stämmer, men det stämmer i alla fall att man har mer än 1 själsfrände. Jag har också nämnt tvillingsjäl, och i min värld bör denna tvilling vara född samma dag som jag, men kan vara av motsatt kön. Men jag vet faktiskt inte, kan återkomma om detta om jag någon gång skulle få ett vettigt svar. Det är svårt nog ändå, så varför ska man egentligen skilja på dom, de är snarlika i sina igenkännings egenskaper, och vart känslorna kommer ifrån. Det som är största skillnaden är att man känner sig hel och att man hittat hem.

Så vid det här laget har jag 5 själsfränder. 1 väninna som finns tillhands och har stor kunskap inom det onaturliga, lyckliga mig! 1 kille som valt fel väg, har inget med mig att göra, men ville inte ändra sitt sätt att leva, 1 annan kille som aldrig får tummarna ur rumpan, där det är väldigt långt mellan handling och tanke, fast han får det serverat, känslan hos mig är mycket trevlig kille och lätt att prata med.. 1 kärleken i mitt liv som aldrig kommer in i mitt liv igen, han är fortfarande sambo, efter en påbörjan av uppvaktning av både mig och min bekant, han har botat mig och övertygat mig att han blir aldrig bättre, det rosa skimret framför mina ögon har försvunnit, men jag är glad för den början vi fick, för den var underbar. Och jag har ifrågasatt till mig själv, hur i hela friden har jag kunnat fastna för en sådan opålitlig kille.

Sedan har vi 1 gammal kärlek, det visade sig även vara själslig kärlek, där känslorna kommer långt inne ifrån, man märker tydligt hur känslorna är om man tar sig tid att jämföra med en vanlig kärlek som varit bra. Det är ovanligt med själslig kärlek, men den är inte utan jobb på relationen, men känslorna är starkare. Så jag får väl fundera på att köra på rätt håll, vem vet, jag kanske träffar på en trevlig gammal kärlek. Får hoppas att han inte är snarstucken, jag är alltid koncentrerad på vad jag gör och därför ser jag inte folk och känner igen dom, men i gengäld är det lätt att hålla koll på mg, för jag gör ingen jag inte får lov till.

Många kramar och Britt-Kärlek

Puzzle, Heart, Love, Puzzle Pieces