Fjortonde orakelkortet för vägledning 14

Räddningens Ängel: Kalla till dig det gudomliga när du tycker det är svårt. För att bli befriad från fara, bli räddad och få hjälp att undvika dåliga beslut, skydda själen och ta ansvar för de egna valen. Nu finns det ingen som bokstavligen kommer i form av högre makt, men de kan vägleda andra människor att ingripa, man kan bli nekad så att man kan göra bättre beslut och val.

Alla har vi väl gjort tvärt om och ångrat oss, fast vi visste att det var fel, men tog en chans som visade sig vara fel. Har det då varit jobbigt och kämpigt, är det lätt att tappa sugen. Gör om och gör rätt är då bättre, det bästa är att stoppa innan det går alldeles tokigt.

Ett stor mod och omdömesgill hjärna och att våga vara ordentlig för att undvika tråkigheter underlättar våra liv. Man får lov att välja om, man behöver inte acceptera dumheter och elakheter, inte ens från nära och kära, be om hjälp, lite på att du får hjälpen. Det kan ta lite tid, men dra dig bort från det negativa och försök stå utanför bråk och baktaleri.

Många kramar och Britt-Kärlek

fresco in the shepherds' fields church, bethlehem - angel bildbanksfoton och bilder