Fråga pendeln

Ett verktyg jag arbetar mycket med då jag tar emot budskap är min pendel.

En pendel kan vara ett väldigt bra verktyg för att kontrollera att din intuition talar sanning. Genom att fråga pendeln får du ja- och nej-svar på dina frågor. Det fungerar bra när du bara vill ha ett snabbt svar eller rådgivning då du står inför ett beslut. Du kan till exempel fråga pendeln “bör jag göra alternativ A?”.

Så, hur gör man? Egentligen behöver du inte köpa en egen pendel (dock finns det massvis av snygga pendlar i olika motiv, så planerar du att fråga pendeln om saker ofta rekommenderar jag att köpa) utan det räcker med en tråd och en ring. Du kan börja med att fråga pendeln om att ge dig ett ja. Pendeln kommer då att röra sig i en formation vilken står för svaret ja. Nu kan du fråga pendeln om att ge dig ett nej. Pendeln kommer då att röra sig i den formationen som står för svaret nej. Kom ihåg att tacka pendeln efter varje svar!

Som jag sa finns pendlar med olika design. Viktigt att komma ihåg är även att alla pendlar rör sig olika, detta handlar om din inre energi.

Pendeln är ett väldigt kraftfullt verktyg och jag minns hur jag fick min första pendel av min mor då jag var i 11-årsåldern. Jag använder än idag pendeln i mina samtal med er, men jag brukar även rekommendera människor som visar intresse att själva skaffa en pendel. Det är ett mycket bra verktyg för att lära sig mer om det mediala samt för att få vägledning i livet.

Lycka till med er pendel!