Horoskop för vecka 9

Nu har jag sammanställt ett horoskop för vecka 9. Jag hoppas att ni ska få glädje av detta!

Väduren:

Detta är en vecka där du kan behöva träna på att be om hjälp. Du kommer att stöta på ett problem i din vardag, men med hjälp av familj och vänner löser det sig snabbt. Dock ligger bollen hos dig, det är DU som måste våga be om och ta emot den hjälp du behöver!

Oxen:

Detta är en vecka i kärlekens tecken! Är du redan i en relation ser jag att ni kommer att få ett rejält uppsving i relationen. Se till att göra något med din partner. Skaffa barnvakt om det behövs, våga dejta varandra igen! Är du singel är detta en bra vecka även för dig. Nya möjligheter öppnas!

Tvillingen:

Om du stått inför ett beslut en längre tid är tiden att bestämma dig nu! Det finns ingen tid att vela fram och tillbaka längre. Det är nu du behöver bestämma hur du vill göra. Du kan få input av familj och vänner, men det viktigaste är att du följer ditt hjärta för att det ska bli så bra som möjligt för dig.

Kräftan:

Här ser jag en vecka med framgång på arbetet! Tänkte du löneförhandla är rätt tid nu och hoppas du på nya utvecklingsmöjligheter på arbetet är det rätt tid även för det. För dig som är arbetssökande ser jag också stora möjligheter att hitta någonting nytt. Våga tro på dig själv och din kompetens så når du utveckling i den riktning du vill!

Lejonet:

Du riskerar att hamna i en konflikt som kan kännas lite jobbig. Du och en annan människa tänker olika om någonting. Här gäller det att vara ödmjuk och försöka lösa konflikten på bästa sätt. Ibland är det bästa att helt enkelt enas om att tänka på olika sätt. Fatta kloka beslut så kommer det att löna sig på sikt.

Jungfrun:

Du har lätt för att tvivla på dig själv och dina kompetenser. Du känner dig lite låg i din energi och det krävs lite extra för att göra dig motiverad. Just nu är det viktigt att vila, att göra saker du tycker om att göra och att försöka umgås med människor i din närhet. Det är okej att inte alltid vara på topp!

Vågen:

Jag ser en vecka av kreativitet! Du når framgång om du fokuserar på din kreativa sida. Kanske gillar du att spela gitarr, måla tavlor eller skriva poesi? Oavsett vilken typ av kreativitet du dras till är det tid att satsa på den just nu för att nå känslomässig utveckling och skaparglädje.

Skorpionen:

Denna vecka kan du stöta på en känsla av ensamhet och utanförskap. Du kan stöta på problem i dina sociala relationer, både till vänner och till eventuell kärlekspartner. I slutet av veckan börjar dessa bitar dock att falla på plats och du upplever att det blir lättare. För att komma dit är det viktigt vad du själv gör, att du ringer dina vänner även om du upplever att de inte hör av sig och att du ser din egen sida av konflikten till din partner och försöker att lösa situationen.

Skytten:

Denna vecka är familjen extra viktig för dig. Du kan komma att ta emot ett besked som känns lite jobbigt, då bör du vända dig till din familj vilka kommer att kunna ge dig det stöd du behöver. Jag ser även att du kan behöva extra mycket vila just nu, så försök att få den där extra timmens nattsömn.

Stenbocken:

Någonting du längtat efter och kämpat för kommer att ske! Ditt hårda arbete lönar sig och resultatet blir ännu bättre än vad du vågat hoppas på. Du känner en starkare känsla av självförtroende och din självkänsla ökar. Du visar dig själv att du är kompetent och att du klarar mer än vad du tror genom att kämpa för det du vill uppnå.

Vattumannen:

Du kommer att få ett telefonsamtal, ett meddelande eller ett mail som kommer att betyda mycket för dig. Om du väntar på ett besked om någonting är det nu detta besked kommer. Meddelandet du kommer att få kommer att vara en glad nyhet för dig och kunna hjälpa dig i din personliga utveckling även framåt.

Fisken:

Jag ser en väldigt känslosam vecka. Det är som att när du blir glad är du den gladaste i världen, men är du ledsen eller arg är även den känslan förstärkt. Ett tips till dig under denna vecka är att tänka en gång extra. Om du bara låter dig styras av känslor är det lätt att komplicera situationer eller att hamna i osämja med andra människor.