Härligt när man är nöjd

Ja, så är det väl, att jag är väldigt nöjd med min nuvarande bostad. Och att jag är väldigt förtjust i en 3a på samma ort som jag bor idag. Så pass förtjust att jag mycket väl kan invänta denna 3a. Det känns alldeles utmärkt för mig att jag kan tänka på mitt eget bästa, när så många andra vill att jag skall tänka på deras, och fixa till så att dom slipper fixa i sina egna liv, men det egna ansvaret finns kvar, vill man inte ha det bra, kan man bara fortsätta som vanligt och sluta klaga när hjälpande människor slutar upp att finnas till hands.

Allt har sin egen tid, ja så är det nog, Jag bad mina skyddsänglar att jag skulle få hjälp med att ta reda på vad det är jag själv vill Jag har lärt mig mycket via internet. Blocket och Hemnet är väl de största bostadsportalerna förutom hyresvärdars hemsidor. Jag är mycket hjälpt av bilderna som finns, bildar mig en uppfattning, kör sedan och kollar om det stämmer vad jag kommit fram till och känner in om det är något jag vill. Det är inte ofta jag har fel, men det fanns 2 byar som bara skrek ett stort nej och där bostaden skrek lika mycket.

Jag har inga svårigheter med förändringar när det gäller ort och bostad, men vissa skriker ändå till mig att inte komma dit och bo, för jag hade inte trivts där. Sedan skall man komma ihåg detta när man fortsättningsvis söker sin nya bostad. Det är lätt att glömma, det gör jag också och får påminna mig själv. Så jag kan bestämma mig för samma sak minst 100 gånger och blir trött på mig själv att jag ens tittar på utbudet, men det är så roligt och inspirerande, och det kan dyka upp något som kommer med något nytt, en ide till exempel.

Många kramar och Britt-Kärlek