Lagen om handlingskraft

Detta är den tredje av de 12 universella lagarna. Denna lag har nära anknytning till lagen och attraktion, skrider du inte till verket lär inte mycket hända. Alltså se till att få tummarna ur rumpan, och gör vettigt, sitt inte bara och säg utan gör.

Som bekant går lagen och attraktion ut på att be om, tro på och ta emot. Lagen om handlingskraft lägger till på slutet att du skall agera. Att vara passiv uppnår man ingen framgång, ju mer aktiv man är ju mer framgångsrik blir man.

Denna lag säger att ju mer framgångsrik en person är, ju mer personen i fråga rest sig upp och provat något nytt, att inget göra är att stanna ta det säkra för det osäkra och stanna kvar på samma plats.

Att försöka även om man skulle misslyckas, är att vinna framgång. Det ökar våra chanser att komma närmare våra mål, våra önskningar. Vidta något för att saker och ting skall hända, om du vill gå ner i vikt, för vad du måste, vill du ha ett bättre förhållande, gör vad du måste, vill du ha ett nytt jobb, sök då ett nytt jobb.

Många kramar och Britt-Kärlek