Kommunicera med telepati

Jag var bara tvungen att gå emellan med denna information. Man kan öva upp sin förmåga. Om du tänker på en person och denna ringer en stund senare, eller att du och din sambo/kompis säger samma sak samtidigt är exempel på telepati.

Tankeöverföring och telepati är samma sak. Djuren är duktiga på detta och de pratar med varandra på detta vis. Jaha jag hade alltså rätt när jag var motståndare till mobilen, men fick så klart ge mig, för någon sorts telefon skulle jag ha tyckte mina barn. Och jag  har lärt mig att inte svara på alla samtal, har lärt mig att jag har mobilnr till mina nära och kära, de är jag tillgänglig för, och jag behöver inte svara om jag är upptagen av annat, men ringa upp senare. Med rätt inställning till sms, fungerar det också alldeles utmärkt.

Precis som med allt annat finns ofrivillig telepati, men man kan stänga av. Jag vet en som är mästare på att stänga av och låtsas vara otillgänglig och ointresserad. Nej, jag tänker inte skriva vem, för han känner sig säkert träffad i vilket fall som helst. Men jag har lärt mig massor när det gäller telepati. Det svåraste var att tro att det stämde, där behövde jag också en hel del hjälp. Det har visat sig att jag är ett hörande medium, och detta kommenteras gärna med att jag har en alldeles utmärkt hörsel. Speciellt av de som inte vill att jag skall höra vad de planerar och säger om mig.

Sluta snacka skit, och baktala mig då. Men telepati att komma i kontakt med någon man tycker om och vill träffa, är hur kul som helst. Allt har sin tid, så stressa inte. Men öva gärna på en kompis.

Hur det är med själsfränder, ja som jag tycker det verkar så bestämmer vi väldigt lite av vad som fungerar eller inte, En massa processer genomgår man i alla fall. Men sen å andra sidan är det meningen att själsfränder skall ha en gemensam framtid, men som vanligt finns det massor med frestelser på vägen, och en massa tråkigheter som vi människor kan fastna i eller råka ut för. Och då menar jag missbruk, olyckshändelser, ohälsa etc.

Många kramar och Britt-Kärlek