Låt kreativiteten flöda!

Ett råd jag verkligen vill ge till er som läser min blogg är att vara kreativa!

Måla, sjung, skriv, fotografera, skapa, det finns någonting för alla! När vi är kreativa är det som om vi låter själen få tala.

Genom att vara kreativ kan du även nå en kontakt med de inre guiderna. Det är absolut ingen omöjlighet att du, genom det du gör, når flera insikter om både dig själv och universum. Det är svar du redan har inom dig och genom att vara kreativ kan du nå denna visshet.

Om du inte har ett kreativt intresse idag så rekommenderar jag dig att prova på olika aktiviteter där du får använda din kreativa sida. Ofta är anledningen till att man kanske inte känner sig bekväm med att vara kreativ att man inte känner sig tillräckligt duktig. Det finns inga rätt eller fel och inga krav på att det du gör ska se bra ut i andras ögon. Det viktiga är att du gör det för din egen skull. Du behöver inte ens visa det du gör för andra människor om du inte vill.

Mitt tips till er idag är att lägga tjugo minuter om dagen på en kreativ syssla. Tjugo minuter är ingen evighet, utan något de flesta kan avvara. Känner du att du vill lägga mer än tjugo minuter är detta såklart jättebra, men försök ha tjugo minuter som ert minimikrav för er själva!